24

Shroud LIVE - Giulgiul din Torino in direct la TV (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Faimosul Giulgiu din Torino a fost expus in direct la TV, putand fi privit la televiziunea italiană ieri dupa-amiaza, pentru "devotamentul credincioșilor". Aceasta este doar a doua oara in istorie cand Giulgiul din Torino a fost expus in direct la televizor.

Lunga de aproape patru metri și jumătate, panza poartă imprimat chipul (negativ) al unui om care a fost răstignit. Deși Biserica Catolica nu ia o poziție oficială privind autenticitatea sa, Giulgiul a fost venerat de către credincioși timp de secole, ca fiind giulgiul in care a fost înmormântat Iisus.

Într-unul din gesturile sale finale, înainte de demisie, Papa Benedict al XVI-lea a autorizat această specială „expunere devoțională solemnă” a Giulgiului.

Într-un mesaj video, ocazionat de acest eveniment, succesorul său, Papa Francisc, a explicat ca "chiar dacă vizionarea are loc astfel, noi nu facem doar sa privim, ci mai degrabă, privind, facem o rugaciune".

Giulgiul lui Hristos, din Torino, panza considerata a fi giulgiul in care a fost înmormântat Hristos, se gaseste de acum si pe mobil. O noua aplicatie este disponibila pentru Apple iPad, intitulata Giulgiul 2.0, Shroud 2.0, aceasta permitandu-le utilizatorilor să vadă Giulgiul la inalta definite, și sa obținera informații cu privire la diferite aspecte ale acestuia, dupa cum informeaza serviciul specializat NetCreator, producator de software si site-uri web si e-commerce de top (click aici).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11997 sec - PID: 22673