11

Seminarul Manastirii Pasarea a primit carti din partea Patriarhului (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   PF Părinte Daniel, Patriarhul României, s-a aflat ieri, în Duminica a II-a din Postul Mare, în mijlocul obștii monahale a Mănăstirii Pasărea din județul Ilfov, unde a participat la Sfânta Liturghie, oficiată în biserica mănăstirii cu hramul Sfânta Treime.

   La finalul Sfintei Liturghii, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a dăruit părinților slujitori ai mănăstirii mai multe cărți liturgice.

   De asemenea, Preafericirea Sa a oferit cărți pentru biblioteca și seminarul mănăstirii. Pentru Seminarul Sfânta Filofteia, Patriarhul României a dăruit și 100 de Acatiste cu chipul Sfântului Voievod Neagoe Basarab. Elevele seminarului au primit, din partea Preafericirii Sale, câte o iconiță cu chipul Sfântului Grigore Palama, conform Patriarhiei Romane.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
24
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0461 sec - PID: 16991