3

Biserica ortodoxa din Watertown a fost pradata (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Parohul Bisericii grec-ortodoxe Watertown, Massachusetts, SUA, a spus că se roagă pentru hoții care au spart lacasul de cult, au răscolit biroul și au plecat cu un seif, cu Biblii suflate cu aur si cu alte obiecte religioase gravate cu numele enoriașilor decedați.

   Pr. Dimitrie E. Tonias a spus ca potirele aurite si cărțile Apostolului, furate din Biserica Sfintilor Arhangheli in ultimele zile, nu vor putea fi gasite, asa cum spera legiutiorii, intr-un magazin de amanet local.
   Aceste obiecte aveau mai mult o "valoare sentimentală", ele fiind donate bisericii de familiile din parohie, in amintirea celor dragi ai lor.
   "Valoarea lor de stradă este aproape zero", a declarat parintele Tonias, adăugând ca jefuitorii le-au luat „doar fiindca ele straluceau”.

   Atacatorii au patruns in biserică, prin spargerea unui geam de la o ușă din sala centralei, a spus un ofiter de politie. Un portar, care a ajuns primul dimineata, i-a alertat pe oficiali.
   Politia a mai adaugat ca dependenta de consumul de droguri se poate sa fi motivat jaful.

   Biserica a primit ajutor in ce priveste cartile, de la parohiile vecine.
   "Sentimentul predominant este unul de tristete", a spus parintele, enoriașilor. "Ne rugăm pentru toți, chiar și pentru indivizii care au făcut acest lucru, ne vom ruga pentru ei. E trist pentru ei. Nimeni nu ar trebui să ajunga in aceasta situatie”.

   Oricine se afla in zona si detine informatii cu privire la furt, sau oricine identifica obiecte de factura celor prezentate, este rugat să sune la detectivii din Watertown: 617-600-1309.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
38
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03304 sec - PID: 17338