2

   Intr-un moment in care Ciprului i se impun unele măsuri de austeritate, ceea ce promite a fi o recesiune de lungă durata, liderul Bisericii Ortodoxe a Ciprului, Arhiepiscopul Hrisostom al II-lea, a declarat că se va folosi de resursele sale financiare, pentru ca oamenii obisnuiti sa nu sufere de foame sau in urma lipsurilor de stricta necesitate”.

   El a spus ca proprietatea Bisericii aparține poporului, doar ca "demnitatea" poporului il împiedică sa ii ceara acesteia ajutor.

   El a spus că le-a cerut preoților parohi să ii cerceteze pe cei aflati în nevoie. Hrisostomos a declarat, după Liturghia de ieri, ca Biserica va contribui la crearea de locuri de muncă, "astfel încât zâmbetele sa revina pe fețele oamenilor noștri, din nou".

   Rata somajului, in Cipru, se situează acum la 15%, dar se astepata ca ea sa creasca rapid, așa cum s-a intamplat in Grecia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02875 sec - PID: 18297