3

   Elevii Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia au fost primiţi la Centrul Eparhial local de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, pentru a li se acorda bursele lunare şi pentru a fi premiat elevul Cătălin Florin Toader, din anul II, care a abţinut locul III la faza mitropolitană a Concursului Naţional de Dogmatică „Părintele Dumitru Stăniloae”.

   Elevul Marian Cătălin Ciupag, din anul IV, a mulţumit pentru purtarea de grijă şi stimulare prin burse, încadrând bucuria în contextul aşteptării luminii pascale.

   Preasfinţitul Vincenţiu le-a vorbit tinerilor, despre responsabilitatea pe care o au elevii seminarişti, care prin ţinută, comportament şi educaţie mărturisesc credinţa ortodoxa, mărturisesc credinţa lor în Dumnezeu.

   Acesta i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele bune la învăţătură, pe Cătălin Florin şi pe profesorul îndrumător, părintele director Gabriel Badea, pentru rezultatul merituos, care face cinste Seminarului local.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
41
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04283 sec - PID: 15247