3

In zilele de 3-4 aprilie 2013, Episcopul copt Youssef va sustine conferinte publice la Universitatea Lee, din Cleveland – Tennessee, in SUA, despre tradiția ortodoxă coptă.

Evenimentul este găzduit de Comitetul Școlii Lee de Religie și diversitate culturală.

Joi, la ora 18:00, Youssef va sustine o prelegere cu titlul "Pe marginea istoriei: Creștinismul copt și primăvara arabă".

Youssef a fost hirotonit ca primul episcop al Episcopiei Ortodoxe Copte din sudul Statelor Unite în anul 1995. El are in ingrijire bisericile ortodoxe copte din 11 state, printre care Alabama, Arizonia, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, New Mexico, Oklahoma, Tennessee și Texas.

În 1982, în timp ce practica medicina (ORL), Youssef s-a înscris în Seminarul Teologic din Egipt. La patru ani mai târziu, acesta s-a alaturat ordinului monastic și a fost hirotonit preot.

În timp ce slujea în sudul Statelor Unite, Youssef a obtinut un doctorat de filozofie în căsătorie și terapia de familie și o diplomă de masterat în consiliere, in Universitatea Sf. Maria din San Antonio.

Youssef a scris șapte cărți în limba engleză si 13 cărți în limba arabă.
Ambele evenimente sunt gratuite si deschise publicului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
40
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04793 sec - PID: 20985