3

   Una dintre bancile de top ale Italiei a recunoscut că clienții săi incep sa-si retraga banii. În cazul în care Banca Monte dei Paschi va cadea, aceasta ar putea declanșa o reacție în lanț, de falimente, în sectorul bancar italian.

   Partea de management a bancii a declarat presei că baza de depozite a bancii a scăzut cu "câteva miliarde de euro". Fluxul de bani ai clienților "este, probabil, legat de scandalul imens privind o tranzacționare, în care banca a pierdut mai mult de 700 de milioane de euro. Scandalul a afectat rezultatele celui de-al patrulea trimestru al anului 2012, iar efect acestuia asupra primului trimestru al anului 2013 este încă neclar.

   Reuters informează că un document postat pe site-ul băncii, înainte de adunarea din 29 aprilie, arată natura ilicită a tranzactiilor derivate și consecința acestora asupra activelor băncii, care a dus la deteriorarea reputației acesteia, „imediat tradusă în… retragerea câtorva miliarde de euro din depozite", conform VoR.

   Până în prezent, reprezentanții băncii au refuzat să ofere o prognoză asupra situației financiare a băncii, masura in care au loc retragerile de capital din conturile clientilor nefiind pe deplin dezvăluita publicului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
107
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04669 sec - PID: 17484