5

   Albumul The Beatles, cu autograf, "Sgt. Piper `s Lonely Hearts Club", a fost vândut printr-o licitație pe Internet, pentru aprozimativ 300.000 de dolari americani, conform BBC, de către un colectionar anonim.

   Lansat în 1967, albumul fusese apreciat la aproximativ 30.000 de dolari.

   "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" este al optulea album de studio al trupei engleze de muzică rock The Beatles, lansat în iunie 1967. Înregistrat pe parcursul a 129 de zile începând cu decembrie 1966, Sgt. Pepper surprinde formația experimentând mai mult decât precedentul disc, Revolver. Făcând uz de orchestre, muzicienii angajați in tehnici de producție inovative su facut ca albumul sa cuprinda elemente din genuri muzicale precum music hall, jazz, rock and roll, muzică clasică și muzică indiană tradițională. Versurile albumului se referă la teme precum copilăria, înaintarea în vârstă, rutina de zi cu zi și viața britanicilor de după război. Sgt. Pepper este în mare parte un album conceptual în care The Beatles este grupul fictiv din titlul materialului. Coperta albumului, în care trupa este așezată în fața unui grup de celebrități, a fost foarte lăudată și ulterior imitată.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
96
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03641 sec - PID: 16005