2

La Sala „Iosif Episcopul” a Aşezământului Pastoral-Cultural „Sfântul Ierarh Calinic”, aflat în incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, marți, 2 aprilie 2013, începând cu ora 18.00, va avea loc cea de-a doua conferinţă duhovnicească din cadrul programului Întâlnirilor duhovniceşti „Libertatea creştină în iubirea lui Dumnezeu şi a oamenilor”. Conferinţa cu tema „Libertatea ca dar al persoanei în teologia Părintelui Dumitru Stăniloae” va fi susţinută de către Pr. Lect. Univ. Dr. Gheorghe Holbea, Prodecan al Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din Bucureşti.

Evenimentul este organizat la iniţiativa Preasfinţitului Părinte Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, şi cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, de către Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Râmnicului, în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Rm. Vâlcea şi se încadrează în seria manifestărilor dedicate „Anului omagial al Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena în Patriarhia Română”, a comemorării a 110 ani de la naşterea Părintelui Acad. Dumitru Stăniloae şi a 20 de ani de la trecerea sa la cele veşnice.

Organizatorii îi aşteaptă cu drag pe toţi cei care doresc să se hrănească duhovniceşte din frumoasele învăţături şi cuvinte ziditoare de suflet.
Intrarea este liberă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01427 sec - PID: 10059