3

Biserica Ortodoxă s-a aflat in data de 31 martie 2013, în Duminica a II-a a Postului Mare, aceasta fiind închinată Sfântului Grigorie Palama.
La Catedrala Arhiepiscopală, în prezența Chiriarhului locului, Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, Sfânta Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare a fost oficiată de soborul catedralei, în frunte cu Părintele Eclesiarh Protos. Sebastian Mihalcea.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de către Corala „Sfântul Antim Ivireanul” a Catedralei Arhiepiscopale, condusă de către Prof. Marian Cristi Stroe.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Părintele Arhid. Cristian-Ioan Cioteanu a ținut un cuvânt de învățătură în care le-a vorbit credincioşilor despre înţelesurile Evangheliei duminicii în care se relatează minunea vindecării slăbănogului din Capernaum, precum și despre personalitatea Sfântului Grigorie Palama căruia îi este închinată această duminică.

La slujba, au luat parte numeroşi credincioşi din municipiul Râmnicu Vâlcea şi din împrejurimi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
76
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03274 sec - PID: 16467