5

   Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, rector al Școlii doctorale Sfinții Chiril și Metodiu, a primit la Departamentul pentru Relații Externe al Bisericii Ruse, o delegatie a Universitatii Catolice din Louvain (Belgia).

   Acestia au discutat despre colaborarea stiintifica si pedagogica, între Școala Doctorală a Bisericii Ortodoxe Ruse și Facultatea de Teologie.

   A fost abordata, de asemenea, instruirea de catre Universitatea din Louvain, a studentilor delegati de Patriarhia Moscovei, la recomandarea Comisiei, in cadrul schimburilor de studenți.

   Mitropolitul Ilarion a remarcat faptul că una din sarcinile prioritare ale Bisericii Ortodoxe Ruse a fost reducerea sau eliminarea decalajului dintre învățământul teologic din Rusia și Europa.

   Un acord de cooperare a fost semnat între Școala Sfinții Chiril și Metodiu si Facultatea de Teologie și Studii Religioase a Universitatii Catolice din Louvain.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
122
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08292 sec - PID: 22726