6

   Sute de oameni și de pelerini se aduna în fiecare seară în fața Bisericii Santa Maria della Mercede, într-un cartier din Palermo, pentru a vedea apariția misterioasă a ceea ce pare a fi o călugăriță-fantomă, care se roagă lângă clopotul din turnul clopotnitei, conform Sud Italia News.

   Fantoma, care se vede si in fotografii, pare a fi o iluzie optică, un joc de lumini si de umbre creat de peretele incrustat, de grinzile din turn și de o parte a clopotului – dupa cum sustine presa internationala, conform VoR.

   Biserica și fantoma au propria lor poveste misterioasă. În zona din imediata vecinatate se afla Catacombele Surorilor Capucine, construite intr-un cimitir creștin timpuriu, in anul 1732. Maicile au folosit aceste catacombe pentru inmormantari, pana in anul 1865. Cripta și cimitirul creștin timpuriu rămân încă neexplorate. Intrarea în catacombe a fost zidita, ascunzand ramasitele pamantesti a sute de călugărițe, pentru totodeauna, conform, Weekly World News.

   In mod asemanator, in anul 2012, un grup de turisti chinezi a surprins cu aparatul foto fantoma prințesei Diana, pe vitraliile unei biserici din Scoția. Filmarea a fost făcută într-o biserică din Glasgow. Ei au văzut imaginea Dianei, abia la intoarcerea acasa.
   Se spune ca fantoma Printesei Diana s-ar putea sa fi aparut în biserica in care mama ei a petrecut mult timp din viata, fiind si locul in care a murit, in anul 2004.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
157
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02335 sec - PID: 7280