33
Sute de oameni și de pelerini se aduna în fiecare seară în fața Bisericii Santa Maria della Mercede, într-un cartier din Palermo, pentru a vedea apariția misterioasă a ceea ce pare a fi o călugăriță-fantomă, care se roagă lângă clopotul din turnul clopotnitei, conform Sud Italia News.

Fantoma, care se vede si in fotografii, pare a fi o iluzie optică, un joc de lumini si de umbre creat de peretele incrustat, de grinzile din turn și de o parte a clopotului – dupa cum sustine presa internationala, conform VoR.

Biserica și fantoma au propria lor poveste misterioasă. În zona din imediata vecinatate se afla Catacombele Surorilor Capucine, construite intr-un cimitir creștin timpuriu, in anul 1732. Maicile au folosit aceste catacombe pentru inmormantari, pana in anul 1865. Cripta și cimitirul creștin timpuriu rămân încă neexplorate. Intrarea în catacombe a fost zidita, ascunzand ramasitele pamantesti a sute de călugărițe, pentru totodeauna, conform, Weekly World News.

In mod asemanator, in anul 2012, un grup de turisti chinezi a surprins cu aparatul foto fantoma prințesei Diana, pe vitraliile unei biserici din Scoția. Filmarea a fost făcută într-o biserică din Glasgow. Ei au văzut imaginea Dianei, abia la intoarcerea acasa.

Se spune ca fantoma Printesei Diana s-ar putea sa fi aparut în biserica in care mama ei a petrecut mult timp din viata, fiind si locul in care a murit, in anul 2004.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01074 sec - PID: 31606