5

Peugeot Citroen - discutii cu sindicatele franceze (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Constructorul de automobile PSA Peugeot Citroen intentioneaza sa inițieze discuții cu sindicatele, pentru a îmbunătăți competitivitatea unităților sale de producție franceze, conform Le Figaro, citând "o sursă din interior".

   Directorul general al grupului, Denis Martin, se asteapta sa lanseze aceste discuții, dacă este posibil, în luna mai, la scurt timp după încheierea procesului de validare a restructurarii, care include si închiderea fabricii din Aulnay-sous-Bois (Seine-Saint-Denis).

   Producătorul intenționează să crească durata de muncă, incercand sa mareasca numarul orelor de lucru din timpul zilei, eliminand orele de munca, mai scumpe, din timpul noptii, conform France Presse.

   Renault a semnat, înca din 13 martie, un acord cu sindicatele, care includea o creștere cu 6,5% a timpului de lucru si o înghețare a salariilor în 2013, cu reduceri de personal (7500 posturi) până la sfârșitul anului 2016.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
140
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11209 sec - PID: 25592