2

Alegeri in Bulgaria: 20 de tari refuza votul in strainatate (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Bulgaria a trimis cereri catre 103 țări, pentru a permite deschiderea de secții de votare in afara misiunilor diplomatice, destinate alegătorilor din străinătate care doresc să voteze în alegerile generale anticipate din 12 mai 2013.

22 de tari au refuzat deja cererea, inclusiv Ungaria, Slovacia, Iran, Coreea de Nord, Etiopia și un număr de state din Orientul Mijlociu.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Dimitar Iaprakov, explică faptul că unele din refuzuri au fost întemeiate, pornind de la lipsa unor agenti de paza si de la legislația locală care poate interzice organizarea alegerilor, din altă țară, in afara ambasadelor și oficiilor consulare.

Germania și Serbia, unde se află comunități mari bulgaresti, încă nu au dat un raspuns. Ele au emis, insa, interdicții similare la votarile anterioare.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00958 sec - PID: 3983