3

   Arhiepiscopul ortodox Demetrios al Americii organizeaza o reuniune a liderilor greci americani și a organizațiilor cipriote americane, pentru a discuta situația din Cipru și a împărtăși idei, în scopul descoperirii unor modalități de ajutorare a poporului cipriot. Reuniunea va avea loc astazi, la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din America.

   Printre cei care participa, se afla membri marcanți ai Comunității Greco-Americane, cum ar fi vicepreședintele Consiliului Arhiepiscopal, Michael Jaharis, omul de afaceri George Tsunis si altii.

   Ministrul cipriot al Afacerilor Externe, Ioannis Kasoulides, este, de asemenea, așteptat să se adreseze participanților, printr-o teleconferință, informand vizavi de ultimele evoluții, punctand nevoile țării și tema Fondului de solidaritate pe care Camera Reprezentanților a decis să il înființeze.

   Printre propuneri, se va avea in vedere si coordonarea eforturilor diverselor organizații ciprioto-americane și a altor fonduri, in sustinerea persoanelor defavorizate si organizatiilor non-profit.

   Arhiepiscopul Demetrios a purtat o discutie la telefon, cu Președintele Republicii Cipru, Nicos Anastasiades, in care a exprimat susținerea și solidaritatea diasporei în aceste vremuri economice foarte grele pentru Cipru. La randul sau, Președintele Anastasiades a subliniat că, deși criza este una tragica, Ciprul va lupta și va depasi dificultățile, si a multumit, in acelasi timp, Arhiepiscopului și diasporei, pentru exprimarea solidaritatii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
210
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03921 sec - PID: 7309