3

Medalie olimpica de judo, daruita Icoanei Paramythia din Athos (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Campionul olimpic de judo, grecul Ilias Iliadis, a vizitat Mănăstirea Vatopedi din Sfântul Munte Athos unde, în timpul întâlnirii sale cu Staretul Mănăstirii, Părintele Efrem, a oferit medalia sa olimpică, Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului Paramythia ("Îndemnul", "Bucurie și mangaiere").

   Ilias Iliadis a fost campion la Jocurile Olimpice din Atena, in anul 2004.
   În 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, campionul de judo grec a câștigat medalia olimpică de bronz și a promis să o daruiasca Icoanei Maicii Domnului Paramythia.

   Imediat după victoria sa, în lupta pentru medalia de bronz, Ilias Iliatis a declarat: "Dau slava lui Dumnezeu! Aceasta medalie va merge la Muntele Sfânt al Athosului".

   Trebuie remarcat faptul că Ilias Iliadis vizitase Mănăstirea Vatopedi cu câteva zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice. El a cerut binecuvântare și rugăciuni din partea Arhimandritul Efrem, Staretul Mănăstirii. "Ajutorul staretului a contat foarte mult in timpul Jocurilor Olimpice", a marturisit sportivul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
59
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04416 sec - PID: 18691