11

   O noua ecranizare a romanului "Douazeci de mii de leghe sub mari”, al lui Jules Verne, va fi realizata în Australia, in regia lui David Fincher, de Walt Disney Studios, conform unui anunt al guvernului australian, care subvenționează acest proiect costisitor.

   Într-o declarație comună, alaturi de Ministrul de Arte, Tony Burke, Primul-Mnistru australian, Julia Gillard, a declarat că acesta va fi cel mai mare film realizat vreodată în țară.

   Guvernul din Canberra a acordat o subventie de 21,6 milioane de dolari (17,5 milioane de euro), ca parte a unui plan de sprijinire a industriei locale de film, lovita de prețul ridicat al dolarului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
94
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06904 sec - PID: 24819