9

Site web si Nume de domeniu. Noi pagini web cu sufixe TLD (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Corporația de Internet pentru Alocarea de Nume și Numere – The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) – un sistem global de inregistrare a numelor de domeniu, a aprobat mai multe zeci de sufixe noi, de domenii, incluzand trei sufixe de nume de domeniu cu litere chirilice, dupa cum informeaza serviciul specializat in realizarea de site-uri web si de software la comanda, NetCreator.

   Site-urile web, afisand nume de domeniu care se termină in .рус, .сайт si .онлайн este posibil sa inceapa sa apara pana la sfârșitul lunii aprilie.

   Cele trei sufixe au fost propuse de către Asociația CORE. Pentru cei interesati, Serviciul specializat in productia de site-uri web de ultima generatie, la preturi invidiate de alti producatori, Net Creator, a pus la dispozitia vizitatorilor sai un nou program de verificare gratuita a numelor de domeniu disponibile pe Internet in fiecare moment (verificati daca un nume de domeniu este disponibil, dand Click Aici).

   Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe recomanda cititorilor sai: Serviciile NetCreator – in realizarea de site-uri / pagini web la cele mai mici preturi, la nivel profesionist, dupa un concept propriu, demonstrand, spre exemplu, capacitatea maxima de reproducere exacta a oricarui model de top international si posibilitatea realizarii oricaror functii complexe de ultima generatie. Nu uitati, comandati sau recomandati altora, pentru realizarea unui site sau a unui software intuitiv la comanda: NetCreator!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06891 sec - PID: 26013