10

   Cu binecuvântarea Patriarhului Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, o delegație a Bisericii Ortodoxe Bulgare a vizitat Nijni Novgorod.

   Delegația a fost formata din Mitropolitul Gabriel din Loveci, Episcopul Grigorie de Branita, vicar al Patriarhului Bulgariei, arhimandritul Teoctist Dimitrov, paroh al Metoculului Bisericii Ortodoxe Bulgare la Moscova, și F. Kardelev, șeful fabricii sinodale de lumanari.

   Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Bulgare au daruit Mitropolitului Gheorghe de Nijni Novgorod si Arzamas particele din moastele martirilor bulgari din Novo Selo și o icoană a Sfinților Martiri.

   În cadrul vizitei, delegația Bisericii Ortodoxe Bulgare s-a deplasat la bisericile din Nijni Novgorod, la seminarul orașului și la Mănăstirea Sfânta Treime a Sfantului Serafim de Diveevo.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
128
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.12432 sec - PID: 12835