3

Regizorul Emir Kusturica, interzis in Kosovo - My Dear Feodor (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Președintele Uniunii Artiștilor de Film din Kosovo, Lirak Celaj, a cerut guvernului separatist al provinciei sârbe sa interzica deplasarea lui Emir Kusturica in Kosovo, după anuntul conform caruia celebrul regizor sârb de filmare in plan turnarea unui film legat de traficul de organe.

   Lirak Celaj susține ca filmul este parte a propagandei anti-albaneze și a cerut Pristinei sa-l numeasca pe Kusturica persona non grata.

   "Kusturica este un regizor care scrie scenarii pentru guvernul sârb și a sprijinit regimul lui Milosevici", a declarat Celaj, care este un activist al Partidului democrat de centru-stânga al Kosovo.

   Emir Kusturica anuntase anterior ca filmul ar necesita o finanțare mare (vezi ARHIVA), iar munca la el ar dura aproximativ trei ani. Scenariul a fost scris de către fiica lui Emir Kusturica.

   Regizorul a mai destainuit ca multe dintre scene vor fi filmate în Rusia, tocmai din cauza situației politice instabile din Kosovo. Titlul filmului este "My Dear Feodor”.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
69
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03954 sec - PID: 17240