11

   În Moscova, o delegație a Bisericii Ortodoxe a Greciei a prezentat un set de documente, cu o detaliere a modului în care s-au cheltuit cei 517.000 de euro, proveniti din donații ridicate de Biserica Ortodoxa Rusă.

   Fondurile au fost orientate spre proiecte de caritate in Arhiepiscopia Atenei și in toate eparhiile Bisericii Greciei, conform șefului Departamentului de Buget al Bisericii Greciei, Mitropolitul Vasile de Elassona.

   Declaratia a fost facuta in cadrul intalnirii sale cu președintele Departamentului Sinodal pentru caritate, Episcopul Panteleimon de Orehovo-Zuyevo. Întâlnirea a avut loc la Mănăstirea Marta și Maria, din Moscova.

   Biserica Greciei a devenit unul dintre principalii sustinatori ai celor care sufera de pe urma crizei financiare: imigranți și șomeri, al căror număr a crescut considerabil în Grecia, în ultimii ani.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
81
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06001 sec - PID: 24741