2

Despre intalnirea dintre clericii georgieni si liderul abhaz (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Mitropolitul Serafim de Borjomi și Bakuriani a comentat pe marginea întâlnirii dintre clericii georgieni și liderul abhaz Alexander Ankvab, care a avut loc la Soci, in data de 29 martie (vezi ARHIVA).

   Mitropolitul Serafim le-a spus reporterilor ca "a fost pentru prima data cand un reprezentant al Bisericii Georgiei a avut o întrevedere cu șeful de facto al Republicii Abhazia, în ultimii douăzeci de ani".

   Mitropolitul Serafim a mai spus ca, printre participanții la întâlnire s-a aflat si Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, presedinte al Departamentului Sinodal pentru Relații Externe al Bisericii Ruse.

   "Reuniunea a abordat chestiuni legate de relațiile dintre Biserici", a spus Mitropolitul Serafim.
   Ankvab a reiterat faptul că oamenii din Abhazia au ales independența Bisericii Abhaze. "Mitropolitul Ilarion, ca reprezentant al Patriarhiei Ruse, a atras atentia ca astfel de initiative trebuie să aiba loc în cadrul legii și în conformitate cu legile bisericesti", conform Mitropolitului Serafim. El a declarat ca Mitropolitul Ilarion a punctat faptul ca Biserica Abhaza este sub jurisdicția Georgiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
168
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03329 sec - PID: 6889