2

   Legendarul cineast italian și castigatorul – de trei ori – al Oscarului, Vittorio Storaro, se pregătește sa realizeze un film alaturi de premiatul regizor spaniol Carlos Saura, despre Picasso, în această vară.

   '' Dupa mai mult de doi ani de munca la filmul 'Children of the Sky', al regizorului iranian Majid Majidi, care m-a absorbit cu totul, am nevoie de o pauza si sa ma gandesc la familia mea”, a declarat Storaro pentru agentia ANSA. Conceput ca trilogie, 'Children of the Sky' a atras 30 de milioane de dolari.

   '' Sper că proiectul lui Majidi, care este despre Profetul Mohamed, sa contribuie la înțelegerea Islamului și a Coranului'', a comentat Storaro, despre film, care ar trebui să apara in cinematografe în doi ani.

   '' Am lucrat la el timp de patru ani, cu doi ani de cercetare. Lumea leaga Islamul de teroare și am vrut să fac un film care sa arate adevărata față a acestei religii'', a declarat Majidi pentru Hurriyet Daily News.

   Filmul lui Saura este intitulat 'Guernica 33 Days'. Starul spaniol Antonio Banderas il va juca pe celebrul pictor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
108
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03577 sec - PID: 18311