2

   Aproximativ unul din patru americani il suspecteaza pe Președintele Barack Obama ca ar putea fi Antihristul, conform Upi.

   Mai mult de o treime din americani crede că încălzirea globală este o farsă și mai mult de jumătate din totoalul americanilor banuieste ca o elita mondiala secreta ar încerca să creeze o Noua Ordine Mondiala, potrivit unui nou sondaj, ale carui rezultate au fost oferite presei in ultimele ore, citate de The Guardian.

   Mai multi alegători americani cred că Președintele Obama este Anticristul, decât cei care cred că aselenizarea a fost o farsă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.20584 sec - PID: 17240