7

Rușii care trăiesc în Grecia, împreună cu grecii de limbă rusă, care au fost repatriati, se pregatesc cu emotie de sosirea Patriarhului Kirill in tara.

"Sunt mai mult de 30 ani de la ultima vizita oficiala a Patriarhului Rusiei, iar Grecia traieste o mare bucurie, prin primirea binecuvântărilor Parintelui nostru", a declarat Grigori Pigkalov, preot vorbitor de limbă rusă, din Biserica Panagia Sumela, Ilion.

"Parintele spiritual al poporului rus soseste aici, în Grecia, și lumea este nerabdatoare sa il primeasca. Oamenii vor veni la biserica si vor primi binecuvântarea acestuia. E o mare bucurie. Toată lumea – tineri și bătrâni – se va aduna în piața, pentru a-i ura bun venit Patriarhului".

Pregătirile în Biserică au inceput deja din aceste zile. Rușii il vor primi pe parintele lor spiritual, cu onoruri de stat.

Parintele Grigori este responsabil cu pregătirile: "Ne pregătim de o recepție mare. Noi îl vom primi în calitate de șef al statului."

Ziarele vorbitorilor de limbă rusă au publicat deja omagii la adresa sosirii Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii.

Un mare interes este demonstrat, de asemenea fata de oferirea de sfinte moaște, de către Patriarhul Kirill, pentru Panagia Sumela, a explicat Theodoros Ignatiadis, editor al săptămânalului MK Atena Courier.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
132
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.12063 sec - PID: 15892