2

Semnele cu "Parcarea Interzisa Musulmanilor" au fost indepartate de pe platforma unui Mall local din Texas, in urma unei plângeri din partea membrilor unei moschei din apropiere, care s-au declarat jigniti.

"Sunt foarte șocat, pentru că trăim într-o societate care nu este foarte toleranta, dupa cum se vrea sa fie",a declarat Yara Aboshady, un membru al moscheii. "Avem toti libertatea religiei".

Semnele cu "Parcarea Interzisa Musulmanilor" fusesera amplasate peste tot în jurul Westview Shopping Center, in apropiere de Moscheea El Farouq.

Administratia Mall-ului a luat aceste măsuri, intrucat musulmanii se obisnuisera să se foloseasca de parcarea magazinului, pentru masinile lor, Mall-ul și moscheea fiind alaturate, conform radioului Vocea Rusiei.

Proprietarul Mall-ului, Steve Kwon, a indepartat semnele, dar a promis să ridice, in viitor, orice masina parcata necorespunzator pe platforma proprie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01309 sec - PID: 12561