3

Planul de activitate al administratiei orasului Ulyanovsk, din Rusia, include si sarbatorile ortodoxe. Ideea a fost sustinuta de primarul orasului, Marina Bespalov.

Propunerea a venit din partea Comunității Simbirsk, conform serviciului de presă al Mitropoliei de Simbirsk.

Despre aceasta, a comentat membrul Consiliului Central aflat la conducerea orasului Ulyanovsk, deputatul Nazar Shamsutdinov: "Trăim într-o țară ortodoxă și, pentru noi, religia si spiritualitatea nu sunt cuvinte goale. Deci, ideea noastră a fost susținută de către deputați și de primarul orașului. Fiecare dintre trebuie să cunoască istoria, tradițiile și cultura tarii noastre".

Potrivit lui Nazar Askhatovich, astăzi orașul lucreaza la refacerea crucii profanate, de pe locul Catedralei Sfantul Nicolae, distrusa (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), și la amenajarea spatiului din jurul acesteia.

Conducerea orasului se pregateste, de acum, de adoptarea unui program municipal de educație spirituală și morală a populației.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04347 sec - PID: 8100