2

   Ministerul Turc de Externe a respins afirmatia ca cei doi episcopi sirieni, răpiți, s-ar afla in Turcia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

   Episcopul grec-ortodox Boulos Yaziji și episcopul siriac-ortodox Yohanna Ibrahim au fost răpiți, in ziua de 22 aprilie, în Siria, de către bărbați înarmați, in zona de frontiera cu Turcia.

   "Aceste afirmații sunt total nerealiste. Este clar că aceste afirmații, pe care le regretăm, servesc intereselor și scopului de a plasa Turcia pe o pozitie dificilă, caracteristice unor anumite cercuri", se arata intr-un comunicat scris, citat de Hurriyet Daily News, in care se face referire la unele rapoarte, conform carora cei doi clerici ar fi tinuti ostatici undeva pe teritoriul Turciei.

   "Trebuie sa reafirmam prezenta situatie: Turcia dorește ca episcopii sa fie eliberati cât mai rapid și, pentru aceasta, ea face tot posibilul. Dar, răpirea a avut loc în afara Turciei, prin urmare eforturile sunt limitate. În acest cadru, Turcia, ca și multe alte țări, colaboreaza in vederea eliberarii acestora".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
265
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02376 sec - PID: 7223