2

Arhiepiscopul grec-ortodox de Sebastia, din Patriarhia Ortodoxa a Ierusalimului, Atallah Hanna (Teodosie de Sebastia), a prezentat Siria ca fiind țara prieteniei și a coexistenței între toate religiile.

Conducand slujba unei Sfinte Liturghii în capitala bulgară, Sofia, Arhiepiscopul Teodosie s-a rugat lui Dumnezeu pentru salvarea sirienilor, a armatei si conducerii, și pentru eliberarea Mitropolitului grec-ortodox de Alep și Iskenderun, Paul Yazigi, și a Mitropolitul siriac-ortodox de Aleppo, John Ibrahim, care au fost răpiți de un grup terorist în apropiere de Alep (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Acesta si-a exprimat speranta că Siria va câștiga războiul împotriva terorismului, prin statornicia poporului său, prin cei aflati la conducere și prin sacrificiile armatei siriene.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01544 sec - PID: 11981