2

Un incendiu de amploare a izbucnit in interiorul Bisericii grec-ortodoxe Sf. Dimitrie, pe Hewlett Avenue, în Merrick, zilele trecute. Pompierii din Merrick, cu ajutorul departamentelor vecine de pompieri, au ajutat la stingerea incendiului.

Potrivit Nassau County Police, focul a început în jurul 21:25, vineri, de la o lumânare aprinsă în interiorul bisericii.

Zona altarului din interiorul bisericii a fost deteriorata de fum și de apă, dar cu toate acestea valoarea totală a pagubelor provocate bisericii nu se cunoaște pana în acest moment.

Mai multi pompieri au avut si ei probleme, din cauza fumului si a epuizarii. Nassau County Police a declarat că un pompier din Merrick a fost transportat la un spital local si tratat pentru intoxicatie cu monoxid de carbon.

Departamentul de pompieri Merrick a răspuns cu 75 de pompieri, 20 de utilaje, fiind asistat de Departementele de pompieri din Merrick Nord, Bellmore, North Bellmore, Seaford, Freeport, Baldwin.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
73
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03529 sec - PID: 8599