2

Un lider ortodox rus a promis să faca slujbe pentru a preveni ditrugerea pădurilor din afara Moscovei de catre insecte.

Parintele Vsevolod Chaplin, care conduce serviciul de presă al Bisericii Ortodoxe Ruse, a declarat in aceste zile ca Ii va cere lui Dumnezeu să elibereze regiunea Moscovei de gandacul care distruge copacii.

Chaplin a răspuns astfel unei solicitari din partea unui enoriaș din Moscova, care ii specifica acestuia faptul ca nu vede "decat rugăciunea ca mijloc de salvare a copacilor din regiunea Moscovei, iar cei mai slabi au nevoie de ajutor sfânt".

Specia invadatoare de gandaci, care se afla acum in partea de vest a Rusiei, a distrus deja 2% din pădurile din regiunea Moscovei, conform guvernatorului în exercițiu, Andrei Vorobyov.

Chaplin, in varsta de 45 de ani, nu s-a concentrat pana in prezent si asupra mediului, dar a ajuns renumit, conform presei occidentale, pentru declarațiile sale sincere pe diverse subiecte fierbinti, cum ar fi cel al violului – acesta sustinand ca victimele violurilor ii "provoacă" pe violatori, prin tinutele deocheate – prin cel al trupei punk Pussy Riot si al stilului de trai luxos adoptat de mai multi ierarhi ai Bisericii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00851 sec - PID: 29393