20
Nouasprezece copii din Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, au participat marţi, 13 august, la „Ziua Informării Preventive”, sub sloganul „Preveniţi ghinionul”.

Începând cu orele 10°°, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu“ Ialomiţa, copiilor le-au fost prezentate tehnici de intervenţie, aspecte referitoare la riscurile generatoare de situaţii de urgenţă identificate la nivel teritorial şi la modul de comportare în astfel de situaţii, fiind desfăşurate exerciţii practice demonstrative specifice.

Totodată, pompierii le-au prezentat micuţilor echipamentele şi utilajele din dotare şi au desfăşurat exerciţii practice specifice intervenţiilor în situaţii reale.

Activitatea informativ-educativă care s-a desfăşurat a avut ca scop conştientizarea celor mici asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01053 sec - PID: 19659