8

Maine, cea mai romantica luna plina, celebrata de greci (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Potrivit unui anunt facut de Ministerul Culturii și Sportului din Grecia, in ziua in care se inregistreaza ultima luna plina de vara, mai mult de 100 de sit-uri arheologice, monumente și muzee din tara isi vor pastra deschise porțile: 21 august.

Vizitatorii vor avea sansa sa se bucure de o serie de evenimente artistice gratuite, cum ar fi concertele în aer liber, spectacolele de teatru și excursiile sub cea mai romantica luna plina, din august.

AMNA a raportat ca sit-urile arheologice de la Acropole și Sounion nu vor rămâne deschise după ora 20:00, din motive de siguranță, datorita lucrărilor care au loc în prezent (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). În Sounion, cu toate acestea, vizitatorii vor putea admira Templul lui Poseidon, din înălțimile vecine.

Mai mult decât atât, va mai fi permis, de asemenea, accesul gratuit in Filopappou Hill din Atena, unde va avea loc un concert al Orchestrei Filarmonicii din Municipiul Atena, la ora 09:30 PM. 

Printre altele, o noapte muzicală va avea loc si în grădina Muzeului Numismatic din Atena, la ora 9:00 PM, sponsorizată de Museum Catering Company SA.

Ministrul Culturii din Grecia, Panos Panagiotopoulos, i-a felicitat pe arheologi, muzeografi și pe paznicii sit-urilor și muzeelor, dar si publicul,  pentru organizarea și coordonarea acestor evenimente.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
315
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02855 sec - PID: 25611