4

Episcopii catolici din Benin au adresat, "fiecarui fiu și fiecarei fiice a acestei țări, politicienilor și liderilor societății civile, și mai ales noului guvern format", un apel la dialog, pace, încredere reciprocă si coeziune națională.

Conferința Episcopală din Benin a publicat, în acest sens, o declarație "privind tulburările politice actuale și revizuirea Constituției", cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului.

Episcopii sunt îngrijorați, nu numai de "climatul de tensiune, de divizari si de starea generală de rău", ci, totodata, de "sărăcia si mizeria unui mare segment al populației"… De cealalta parte, in tara, persista opulenta unei minoritati și "numărul tot mai mare de tineri șomeri, cu un viitor incert", care "submineaza grav unitatea națională și demnitatea poporului".

Toti sunt asteptati, intr-un efort comun, "in colaborarea părților interesate și a liderilor din diferite sectoare, într-un spirit constructiv al adevarului, onestitatii și sinceritatii, în respectarea fidelă a pactelor și preocuparea pentru interesul general".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03311 sec - PID: 8621