3

Organizatia Preoti pentru Viata (Priests for Life) a deschis un nou proces împotriva Mandatului Contracepția. Astfel, gruparea va lupta in instanță, pentru apararea libertatii religioase.

În numele ministeriatului național pro-viață, a fost intentat un nou proces, luni, la Curtea Districtului din Columbia, SUA, pentru a contesta mandatul prin care plata asigurarilor de sanatate include si acordarea de contraceptive, avortive și servicii de sterilizare pentru angajatii institutiilor.

"Priest for Life" este cea de-a patra organizație care intenteaza un proces împotriva mandatulului din februarie 2012. 

Procesul pretinde că noile reglementări încalcă Constituția și Libertatea Religioasa, forțând organizațiile religioase să isi încalce propriile convingeri.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00776 sec - PID: 29279