2

Scoala primara, transformata in biserica ortodoxa, in India (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

O clădire a unei scoli recent abandonate, din Pilning, India, se va bucura de un contract nou de leasing, functionand ca lacas de cult pentru o comunitate ortodoxă indiana.

Fosta scoala primara Sf. Petru va fi renovată și transformată într-o biserică, pentru parohia indiana a Bisericii Ortodoxe Sfanta Maria.

În ciuda opoziției sefilor de la planificare, care au respins proiectul datorita locației clădirii pe centura verde, membrii comitetului de dezvoltare South Gloucestershire au optat in unanimitate pentru sprijinirea comunitatii, care detine deja clădirea.

Administratorul bisericii, Jacob George, s-a declarat încântat de decizie și este nerabdator ca numarul parohienilor sa sporeasca in Pilning.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01198 sec - PID: 12215