20

O ceremonie religioasă oficiata de ortodocși a avut loc, cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, in Mănăstirea Sumela, din cartierul Macka, din nordul provinciei Trabzon a Turciei.

Manastirea Sumela este o manastire ortodoxa veche de 1600 de ani (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), situata la o înălțime de 1200 de metri, pe o stâncă abruptă, în regiunea Macka, din orașul Trabzon al Turciei.

Vizitatorilor li s-a permis, cu ocazia sarbatorii mai sus amintite, să intre în mănăstire, cu carduri proprii de acces, care au fost acordate de guvernatorii din Trabzon.

Vizitatorii au putut participa astfel la slujba condusa de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu. Aproximativ 350 de persoane au fost prezente cu aceasta ocazie. Cei care au participat au provenit din Rusia, Georgia, Grecia, Australia și Ucraina.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
124
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06163 sec - PID: 15892