2

Guvernul Rus trebuie sa-i apere pe crestinii sirieni (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Vladimir Bulygin, șeful Comitetului Legislativ Constituțional al Consiliului Federației Ruse, a cerut guvernului rus să-i apere pe creștinii sirieni și să ceară ajutorul comunității internaționale.

Apelurile vin in urma rapoartelor primite din Siria, conform carora mai mult de 1.000 de oameni au fost uciși, în cel mai mare atac din timpul conflictului din ultimii doi ani.

"Creștinii din Siria sunt în pericol, lumea ignorand crimele comise împotriva lor. Rusia ar trebui să ia pozitie, in mod public, vizavi de acest dezastru, în cadrul forurilor internaționale, pentru a atrage atenția lumii asupra suferinței celor din Siria", a declarat Bulygin, în timpul unui interviu pentru agentia Novosti.

"Acordul între musulmani și creștini a fost respectat timp de secole, dar a fost recent incalcat".

Bisericile din Siria au adoptat o poziție neutră în conflictul actual și au oferit suport tuturor persoanelor evacuate și strămutate, pe baza eticii umanitare.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01295 sec - PID: 12577