2

Papa Francisc reinnoieste apelul de pace in Egipt (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc a reînnoit apelul său pentru pace și reconciliere în Egipt. 

Într-o declarație, vice-directorul Biroului de Presă al Vaticanului, părintele Ciro Benedettini, a declarat ca Papa "continuă să urmărească cu îngrijorare crescândă știrile serioase provenite din Egipt și continuă să se roage pentru încetarea violențelor și alegerea caii dialogului si a reconcilierii intre părți".

La începutul săptămânii, în timpul rugăciunii Angelus, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului (15 august), Papa Francisc a lansat un apel urgent la pace în Egipt, asigurandu-i pe "raniti, victime, familiile lor și cei care suferă", de rugaciunile sale.

Între timp, Biserica Ortodoxă Coptă din Egipt, condusă de Papa Tawadros al II-lea, a emis si ea un comunicat de presă, referitor la evenimentele recente din țara.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01273 sec - PID: 6404