11

Nunțiul Apostolic în Damasc, Siria, Arhiepiscopul Mario Zenari, a solicitat astazi încetarea conflictului sirian și a spus că este necesara "gasirea unei solutii la criza". 

Referindu-se la imaginile șocante de pe internet și de la televiziune, privind un atac eventual cu arme chimice, care a ucis peste 1.200 de oameni, inclusiv mulți copii și femei, Zenari a spus: "a impresionat pe toata lumea, cred, întreaga lume". 

"Acesta este cu adevărat șocant pentru comunitatea internațională", a declarat Mons. Zenari, pentru Radio Vatican.

"Oamenii de aici sunt obositi și fac apel la comunitatea internațională" sa ii ajute, astfel incat acest război sa se poate termina imediat! Ne-am săturat de acest război, nu mai putem suporta mai mult! Nu este posibil să continue în acest fel", a continuat ambasadorul Pontifului în Siria. 

"Cred că acest apel vine de la sirienii care doresc un efort mai mare al comunității internaționale in gasirea unei soluții politice la criză gravă", a concluzionat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.05853 sec - PID: 8133