2

Dezmintire: Nu va fi creata o noua mitropolie in stanga Nistrului (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove neagă categoric speculațiile conform cărora vizita Preafericitului Patriarh Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii în Regiunea Transnistreană, programată pentru data de 9 septembrie a.c., ar duce la crearea unei noi mitropolii în stânga Nistrului.

Pentru a preveni orice interpretări eronate ulterioare, subliniem faptul că Episcopia de Tiraspol și Dubăsari este și rămâne parte componentă a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, iar zvonurile cu caracter secesionist nu au nicio acoperire.

Ținem să reamintim opiniei publice că Preafericitul Patriarh Kiril va vizita Republica Moldova în perioada 7-9 septembrie 2013, pentru a participa la festivitățile prilejuite de aniversarea a două sute de ani de la crearea Eparhiei de Chișinău.

Totodată Vă informăm că s-a modificat ora sosirii avionului cu care Preafericitul Patriarh Kiril va veni în Moldova; astfel aparatul de zbor va ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 15.00, 7 septembrie 2013.

Vă mai aducem la cunoștință ca fost definitivat programul vizitei Preafericirii Sale în Regiunea Trasnistreană, care va fi dat publicității în preajma evenimentului.

Serviciul de Presă al Mitropoliei Moldovei

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00968 sec - PID: 6404