3

Patriarhul Suprem și Catolicosul tuturor armenilor, Karekin al II-lea, i-a cerut liderului spiritual azer, Sheikh-ul-Islam Haji Allahshukur Pashazadeh, sa asigure eliberarea soldatului armean Hakob Injighulian, care a fost capturat în timp ce trecea accidental granița azera in ziua de 7 august, conform unei informatii transmise de Pr. Vahram Melikyan, șeful Serviciului de Informatii al Tronului din Etchmiadzin.

In plus, Sanctitatea Sa Karekin al II-lea i-a trimis un mesaj Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, cerându-i acestuia sa solicite autorităților azere rezolvarea acestei chestiuni.

În noaptea de 7 august, Hakob Injighulian, un cetățean armean și recrut al armatei, a trecut granița azera și, ulterior, a fost capturat de soldatii azeri. Conform informațiilor preliminare, Injighulian si-a pierdut orientarea pe teren și a trecut din greșeală linia de granita.

Armenia s-a oferit sa elibereze un prizonier de război din Azerbaidjan, saptamana trecuta, in incercarea de asigurare a eliberarii soldatului armean.

Ministrul adjunct al Apărării, Davit Tonoyan, a declarat cu acea ocazie că Firuz Farajev, un soldat azer care a trecut în Armenia cu un an în urmă, "si-a schimbat gandirea, exprimandu-si dorința de a reveni în Azerbaidjan".

Nu s-a primit niciun răspuns oficial la aceasta propunere, inca, din partea Azerbaidjan-ului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04321 sec - PID: 8491