4

Poliția din Ierusalim cauta un preot din Nizhny Novgorod, care a sosit în Israel cu familia sa, și care a dispărut inca din week-end-ul trecut, conform declaratiei Misiunii Spirituale Ruse din Ierusalim, pentru Interfax.

Misiunea Spirituală Rusă a raportat că Vasili Varlamov, in varsta de 47 de ani, preot la Biserica Stroganovskaya, a dispărut inca din data de 18 august. 
"Dimineața, Părintele Vasile a iesit la o plimbare, înainte de micul dejun. El era îmbrăcat în haine laice și nu a mai fost văzut de atunci. Cu trei ore mai târziu, incepeau deja căutarile", se spune in raport.

Preotul a ajuns în Israel ca pelerin, cu soția și fiica sa. Este prima sa vizită în Israel. Rudele preotului au raportat dispariția, la organele de drept și la Ministerul Afacerilor Externe.

Eparhia de Nizhny Novgorod a raportat si ea că Părintele Vasile a dispărut din Ierusalim, pe 17 august. 
"Clericul a solicitat asistență medicală cu o zi înainte. După ce a primit asistență medicală, părintele Vasili s-a întors la hotel", se arata in raport.

Soția preotului a declarat ca Părintele Vasily a parasit hotelul în dimineața zilei de 17 august, pentru o plimbare, și nu s-a mai întors. Poliția, Ambasada Rusiei si Misiunea Spirituală Rusă în Ierusalim au fost notificate imediat.
Raportul afirmă că familia preotului, care rămâne în Ierusalim, are asigurata toată asistența de care are nevoie. Poliția Israeliana executa operațiuni zilnice de căutare.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
302
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02224 sec - PID: 7251