2

Insistența autorităților din Pristina, de a amprenta buletinele de vot pentru alegerile locale din noiembrie din Kosovo-Metohija, cu logo-ul auto-proclamatei independente regiuni Kosovo, încalcă neutralitatea prevazuta in acordul de la Bruxelles, conform premierului sârb Ivica Dacic.

Serbia nu va accepta astfel de trucuri, atunci cand vine vorba despre participarea sârbilor în aceste alegeri, a mai declarat Dacic.

Primul-Ministru a avertizat că astfel de intenții ale autorităților din Pristina sunt îndreptate împotriva Bruxelles-ului, si și-a exprimat speranța că UE va lua măsuri serioase pentru a fi respectata neutralitatea.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01222 sec - PID: 6550