2

In ziua de 12 decembrie 2011, Arhiepiscopul Jovan de Ohrid și Mitropolit de Skopje a fost închis în Idrizovo, lângă Skopje (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

După un an și aproape nouă luni, aflat intr-o celulă a aceleiasi închisori, Arhiepiscopul Jovan de Ohrid a avut ocazia, pentru intaia dată, sa fie vizitat de frații săi episcopi, din Arhiepiscopia Ortodoxa de Ohrid.

In ziua de 23 august 2013, Episcopul Ioachim de Polog și Kumanovo, Episcopul Marcu de Bregalnica si Episcopul David de Stobi l-au vizitat pe Arhiepiscopul Jovan de Ohrid și Mitropolit de Skopje, avand o scurtă conversație cu acesta.

Arhiepiscopul Jovan de Ohrid i-a asigurat pe episcopi ca se simte ceva mai bine cu sănătatea și le-a transmis tuturor membrilor Arhiepiscopiei Ortodoxe de Ohrid binecuvântarea sa arhiepiscopală, încurajându-i să isi păstreze bucuria, mereu, în diferitele circumstanțe ale vieții.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01171 sec - PID: 12175