3

Ciprul, speriat de eventualele atacuri aeriene asupra Siriei (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Perspectiva atacurilor aeriene occidentale împotriva Siriei provoacă preocupări în toate direcțiile, in special in mica insula mediteraneană a Ciprului. 

Ministrul de externe al acestei tari pare sa se afle intr-o pozitie dificila – chiar dacă Ciprul este o republică independentă și membru al UE, el este, de asemenea, si gazda unui sediu al Forțelor Aeriene Britanice, în Akrotiri, pe coasta de sud-vest, care va fi raspunzatoare de pregatirea oricarui atac aerian asupra Siriei.

El a declarat unui corespondent al Radio Vaticanului ca Ciprul se declara împotriva utilizării, în continuare, a violenței și escaladarii tensiunilor.

"Ieri am avut o întâlnire cu ambasadorul Marii Britanii și suntem de acord că nu vor exista surprize", a declarat Kasoulides în timpul unui interviu. "Suntem linistiti si increzatori că lucrurile se vor face într-un mod in care Ciprul nu va fi depășit, în cadrul operațiunilor", a mai spus el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00763 sec - PID: 17848