2

Organizația de Cooperare Islamică a condamnat presupusele atacuri cu gaz toxic din Siria, dand vina pe guvern și asteptand luarea unor "măsuri decisive", în semn de răspuns.

Cel mai mare grup al națiunilor musulmane din lume a mai subliniat necesitatea mentinerii guvernului sirian in limite legale și morale, devenind responsabil pentru această crimă oribilă și chemandu-i pe autori in fața justiției".

Organizatia de Cooperare Islamica a solicitat, "Consiliului de Securitate al ONU, să își îndeplinească obligația de menținere a securității și stabilității internaționale, adoptand o poziție unitară față de această crimă monstruoasă și de autorii săi".

"Acest atac este un afront flagrant la adresa tuturor valorilor religioase și morale și o desconsiderare deliberată a legilor și normelor internaționale, necesitand o acțiune decisivă", se arata într-o declarație, citata de radioul Vocea Rusiei.

Șeful Organizatiei, Ekmeleddin Ihsanoglu, a spus că "rămâne convins de necesitatea unei urgente soluții politice de ieșire a Siriei din această criză sângeroasa și de restabilire a pacii și securitatii în țară".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0135 sec - PID: 29396