3

Președintele american Barack Obama a declarat că nu a luat incă o decizie cu privire la comanda unei actiuni militare împotriva Siriei.

Vorbind intr-un interviu pentru PBS Newshour, după discursul său de marcare a 50 de ani de la cuvantarea lui Martin Luther King "I Have a Dream", din martie, in Washington, Obama a explicat că el nu are " niciun interes" într-un conflict deschis.

El a mai spus, totuși, că guvernul Statelor Unite a ajuns la concluzia că regimul lui Bashar Al-Assad a folosit arme chimice.

"Nu am luat o decizie. Am solicitat variante din partea armatei noastre, am avut discuții ample cu echipa mea din serviciul de securitate națională", a declarat Președintele pentru gazda TV, conform radioului Vocea Rusiei.

Obama a explicat ca presupusa folosire a armelor chimice de catre regimul sirian ar fi un factor în decizia sa de intervenție militară, avertizând ca regimul Assad ar trebui să fie tras la răspundere.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01387 sec - PID: 12750