2

O acțiunea de protest a minorităților sexuale a avut loc în fata Catedralei Ortodoxe Patriarhale Sf. Nicolae din San Francisco, pe fondul unor rugăciuni ale clericilor și laicilor Bisericii Ruse din Afara Granițelor și Parohiilor Patriarhiei din SUA.

Protestatarii, care s-au declarat nemulțumiți de legislația adoptată în Rusia, de interzicere a propagandei homosexuale in fata copiilor, i-au chemat cu o zi înainte pe suporterii comunității LGBT să se adune la Catedrala Patriarhală, în timpul Liturghiei duminicale, cu pancarte anti-ortodoxe si anti-rusesti.

Duminică dimineața, "pentru intarirea credincioșilor", o raclă cu porțiuni din moaștele Sfântului Ioan de Shanghai, au fost aduse la Catedrala Sfantul Nicolae și, după împărtășire, mai multe rugăciuni speciale au fost intonate pe marginea Triumfului Ortodoxiei.

Nici catedrala și nici enoriașii nu au fost violentati de protestatari.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01222 sec - PID: 11844