5

Episcopul Atallah Hanna se opune interventiei straine in Siria (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Un număr mare de cetățeni din Ierusalim "s-a adunat in cadrul unei manifestari organizate in curtea Bisericii Sfântului Mormânt (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe) pentru a-și exprima simpatia fata de Siria, care este expusa amenințărilor și presiunilor.

Într-un discurs tinut în fața participanților, arhiepiscopul grec-ortodox de Sebastia, Atallah Hanna, a spus că face apel la toți oamenii cinstiți să respingă intervenția străină în Siria, care este planificată de către țările occidentale, în special de SUA.

Episcopul Hanna a adaugat: "credem că soluția pentru Siria ar trebui să fie una politica, concretizta intr-un dialog între sirieni, subliniind că intervenția străină și conspirația au scopul de divizare și slăbire a Siriei".

El le-a cerut tuturor marilor puteri ale lumii, implicate in soluționarea crizei din Siria, sa-i încurajeze pe sirieni să se aseze la masa dialogului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
238
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02797 sec - PID: 7299